Életet menthet a mellrák megelőzés könyv

Sajnos, alig van olyan család Magyarországon, amelyikben ne történt volna daganatos megbetegedés miatt haláleset és az emlőrák sem ritka a nők körében. A prevenció életet menthet, amiben segítségünkre lehet a mellrák megelőzés könyv, dr. Kristi Funk amerikai mellrák specialista munkája. A kiadvány címe „Az egészséges női mell kézikönyve”, amit minden nőnek tanácsos volna elolvasnia.

Remek tanácsok szerepelnek a könyvben, amelyeket ajánlott betartani, hiszen a doktornő szaktudásában még a legnagyobb sztárok is megbíznak. Ő végezte el például Angelina Jolie és Sheryl Crow masztektómiáját is. A mellrák megelőzés könyv oldalain nagyon szépen és érthetően le van írva, hogy a saját döntéseinknek milyen nagy hatásuk van arra nézve, hogy közelebb vagy távolabb kerülünk ettől a borzasztó betegségtől.

Csökkenthetjük a rákos megbetegedés kockázatát, de ha már diagnosztizálták a rákot, akkor optimalizálhatjuk az eredményeket, ha jó döntéseket hozunk és ezeknek megfelelően cselekszünk. Ehhez nyújt segítséget a mellrák megelőzés könyv.