A páramentesítés megszünteti a korróziót

A fölösleges nedvesség az épületek károsodásának és megsemmisülésének egyik fő oka, különösen a hazai körülmények között. Páramentesítés nélkül a nedves falak az alacsony hőmérséklet hatására megfagynak, aminek eredményeként a beton és a vakolat megrepedezik.

Ez az épületek szerkezetének idő előtti romlásához vezet. Nem ennyire katasztrofális jelenség, de érdemes megemlíteni, hogy a különféle anyagok és termékek tárolása során fellépő túlzott nedvességnek is jelentős következményei lehetnek. A páratartalom ingadozása negatívan befolyásolja az anyagok tulajdonságait.

Jó példa az ilyen megnyilvánulásokra a rozsdás fémtermékek és szerkezetek, a korrózió által érintett kapcsolók és érintkezők, az összecsomósodott porok és cukor, a penész a textíliákon és a szőrméken, a meglágyult és összetört kartondobozok, valamint az elszíneződések és foltok megjelenése a csomagolásokon, a késztermékeken. Ezen problémák megoldására a weboldalunkon számos hatékony páramentesítés módszerét ajánljuk az érintettek figyelmébe.