Sokoldalúságukról ismertek a magassarkú papucsok

A tavaszi-nyári ruhatárban a magassarkú papucsok nem nélkülözhetőek. Minden nőnek van legalább egy pár belőlük a szekrényében. A könnyű sarokból és néhány pántból álló párok elengedhetetlen lábbeli típusok a nyárra. A kényelmes, divatos és ízléses magassarkú papucsok olyan sokféle stílusban és kivitelben kaphatóak, hogy könnyű kiválasztani egyet, ami bármilyen öltözékhez illik.

Alkalmasak a laza stílushoz, a nagy eseményekhez, de elegáns öltözetet választva is jó döntést jelentenek. Régóta stabil helyet foglalnak el a női divattörténetben és úgy tűnik, ez nem is fog egyhamar megszűnni.

Egyik napról a másikra trend lett belőlük és mára már több márka kínálatában is megtalálhatóak. Sokféle kivitelben kaphatóak: keskeny és vastagabb sarokkal, masniba kötött vagy keresztbe érő pántokkal, elöl zárt vagy nyitott kivitelben.

Csodálatosan néznek ki egy laza, virágokkal díszített ruhával, de bő farmerrel párosítva is. A magassarkú papucsok az irodai öltözékhez is jól mutatnak, elegáns nadrággal és inggel viselve.