Az éjjellátó kamera sötétben is remekül használható

Éjjellátó kamera

Ma már nem egyszerű kiválasztani az ideális megfigyelőrendszert, hiszen számos változata létezik. A hagyományos biztonsági eszközök mellett, az éjjellátó kamera is egyre keresettebb. Ez nem véletlen, hiszen igen praktikus eszköz.

Segítségével 24 órás védelemben lehet részünk. Tökéletesen alkalmas magánházak, ipari létesítmények, kereskedelmi egységek és a közintézmények védelmére is. A hagyományos megfigyelőrendszerek csak nappali fényben képesek értékelhető felvételeket rögzíteni.

A betörések, rongálások nagy része az éjszaka leple alatt történik. Ezt megvilágítás nélkül a kamerák nem tudták rögzíteni. Az éjjellátó kamera használata erre is megoldást kínál. Ezek a kamerák a nap 24 órájában alkalmazhatóak. Nappal hagyományos megfigyelő kameraként működnek.

Azonban, az objektív mellé, infra LED-ek is kerültek, így sötétben is kiváló képeket készítenek. A használatuk nem igényel sokkal több energiát, mint az egyszerű biztonsági kamera. Ezért az üzemeltetési költségek sem változnak jelentősen. Az éjjellátó kamera 24 órás biztonságot jelent!