Szívet melengető feliratos babaruha

Feliratos babaruha

Mivel a kisbabák még nem tudnak beszélni, ezért a felnőttek mondják el helyettük azt, amit úgy gondolnak, hogy valójában kommunikálni szeretnének a picik. Ebből az indíttatásból született meg a feliratos babaruha, amely köré lassan kész kultusz alakul ki.

Szinte mindegyik babaszekrényben van egy-két humoros, kedves kis felirattal díszített ruhácska. A legtöbbször a bodykra nyomtatják rá a szövegeket, hiszen ezt adják a szülők leggyakrabban a picikre. Akár egyedi feliratot is készíttethetnek, hiszen rengeteg olyan cég van, ahol örömmel vállalják a megbízást. Kedves kis ajándék lehet a szülőknek és a babának egyaránt. Még akkor is, ha csupán egy olyan sablonos szöveg kerül rá, mint „apa hercegnője” vagy „anya szeme fénye”.

Az ember szíve csak mosolyogni tud örömében az ilyen feliratos babaruha láttán. Ha már feladták a picurra ezt a ruhácskát, akkor készítsenek néhány képet róla, hiszen nem is gondolnák, hogy milyen gyorsan kinő majd belőle. Szép emlékként pedig meg is tarthatják. Hiszen mi lenne jobb ajándék az unokának?