Üveg mosdókagyló különféle színben

üveg mosdókagyló
Üveg mosdókagyló

Otthonunk mindig visszaadja a szépérzékünket. Ahogyan berendezzük a szobáinkat, úgy tükrözi a stílusunkat, kedvelt színjeinket. Statisztikailag bizonyították, hogy az emberek 70%-a sokkal nagyobb gondot fektet arra, hogy milyen legyen a fürdőszoba, mint például a nappali.

Ezért a fürdőszobában olyan stílusos elemek kapnak helyet, mint például az üveg mosdókagyló. A modern külsejű kagyló tömör üvegből készül, ezt a szekrénybe is be lehet építeni és a csappal együtt így biztosít különlegességet a mellékhelyiségnek. Az üveg mosdókagyló kézmosásra és fogmosásra tökéletes, tartóssága többéves használatot garantál. A különféle színekben kapható termék lehetővé teszi, hogy a csempe vagy a járólap megjelenésével harmonizáljon.

A webáruházunkban található üveg mosdókagyló ajándék lefolyóval kerül kiszállításra, továbbá a szett tartalmazza a stílusában hozzáillő csaptelepet is. Az ár tehát már magába foglalja ezeket, nem kell külön beszereznie. A klasszikus kör alak mellett, négyszögletű és egyedi formával is megrendelhető.