Súly és méret alapján vásároljon elektromos nyakörvet!

A benoshop.hu online áruház számos, a kutya kiképzéséhez nélkülözhetetlen terméket kínál a háziállat tulajdonosoknak. Ilyen fontos tartozék az elektromos nyakörv is, aminek a kiválasztásának legfontosabb kritériumai a kutya súlya és a mérete.

Használata akkor ajánlott, ha a kedvencünk már elmúlt 6 hónapos. Ha a kutyusunk súlya 1,5–8 kg között van, akkor a kistestű ebeknél alkalmazható modell lesz alkalmas. Ennek a megkülönböztető jellemzője a vevő kicsi mérete és súlya.

A 8 és 50 kg közötti közepes termetű állatok esetében a nagyobb méretű elektromos nyakörv a megfelelő, amelyekből széles modell választék található a weboldalunkon.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a közepes és a nagyobb testű négylábúaknak a kicsi vevővel ellátott típusok is megfelelőek bizonyulhatnak, mivel azok teljesítmény is elegendő lehet a termetes kutyák megnyugtatásához és kiképzéséhez. Az 50 kg-nál nagyobb súlyú kutyáknak azonban már kifejezetten erős elektromos nyakörvekre van szükségük, amelyek kedvező áron elérhetőek a kínálatunkban.