Gazdag felhozatallal várja a kerékpár alkatrész bolt Budapesten

A Maraton Kerékpárüzlet utódaként jött létre a Bikediscount webáruház. A kerékpár alkatrész bolt Budapest városában több mint 25 éve a kerékpár és alkatrész kereskedelem meghatározó résztvevője.

Webáruházukban neves, ismert gyártók termékei között válogathat, több ezer árucikk közül választhatja ki a kerékpárra leginkább megfelelőt. Számos tuning alkatrész áll rendelkezésre, hogy a bringáját szebbé, jobbá, gyorsabbá varázsolja.

Sárvédők, csomagtartók, oldaltámaszok, elemes, USB tölthető és dinamós lámpák is nagy választékban rendelhetőek kínálatukból. A kerékpár alkatrész bolt Budapest webáruházában forgalmazott felszerelések 12-24 hónap garanciával és jótállással rendelkeznek.

A megrendeléseket a GLS Hungary futárszolgálat szállítja háthoz, de az ország 600 GLS csomagpontján is átvehetőek. Amennyiben egy biciklialkatrész, kiegészítő, esetleg gumi vagy más árucikk műszaki tulajdonságaival vagy kompatibilitásával kapcsolatban kérdése lenne, e-mail-ben és telefonon is felveheti velük a kapcsolatot.