Legyen idén is a Berekfürdő termálfürdő vendége!

A Karcagtól mindössze néhány kilométerre eső település lakosai esküsznek az itt található gyógyvíz pozitív élettani tulajdonságaira, aminek a szépsége messze földről vonzza a látogatókat. A mai napra a Berekfürdő termálfürdő már 9 medencével várja a pihenni vágyókat.

Ezek közül 7 a nyilvános fürdő részen található, míg kettő a beltéri termálfürdőben. A csodálatos, 8 hektárnyi területen elhelyezkedő komplexum 2000-ben nyitotta meg a kapuit azok előtt, akik gyógyulásra és feltöltődésre vágynak. Az itt található medencék és szolgáltatások ugyanolyan népszerűek a gyermekek és a felnőttek körében is.

A Berekfürdő termálfürdő beltéri helyszínén két gyógymedence található, ahol a vendégek kérésére olyan speciális gyógykezelési szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint például a gyógymasszázs, az elektroterápia és a víz alatti sugármasszázs. Az elérhető gyógykezelési ​​szolgáltatások mellett, finn szauna, pedikűr és manikűr is a vendégek rendelkezésére áll.

A Berekfürdő termálfürdőt körülbelül 260 ezer látogató keresi fel évről évre. Ők nemcsak kellemes emlékekkel térnek haza, hanem a legtöbbjüket visszatérő vendégünkként köszönthetjük a következő szezonokban.

A Berekfürdő termálfürdő vizében található anyagok hatékonyan enyhítik az olyan mozgásszervi rendellenességek tüneteit, mint például a gerinc, a csípő és a térdízületek szklerózisa, valamint a balesetek utáni rehabilitációs eljárásokhoz is alkalmazható. A Berekfürdő termálfürdő vize javítja az emberek általános fizikai állapotát, ezért fontos regeneráló szerepet tölt be.