Kanapévédő takaró fél áron

Nem könnyű dolog tisztán tartani a kanapét olyan lakásban, ahol kisgyermekek is élnek, hiszen ráborulhat tej, tea, esetleg az apró csokis kezecskék lenyomata fedezhető fel a felületén. Úgyhogy kell valami, ami megvédi a szennyeződésektől, a kanapévédő takaró ezért igen keresett termék.

Ha Önnek még nincs ilyen takaró otthon, akkor tanácsos ellátogatnia a mindentolcson.hu webshop honlapjára, ahol kétoldalú és kétszínű változat vásárolható meg. Amint alkalmazásba kerül a kanapévédő takaró, a foltok már nem okoznak nagy problémát, mert a termék mosható mosógépben. Régi, kopott, esetleg szakadt kanapét is formába hoz ez a takaró, ami igazán jól néz ki.

Kutyás, macskás gazdiknak különösen ajánlott, mert nyugodtan pihenhet rajta a kedvencük, nem fogja összepiszkítani a bútort. Az eredeti ártól 50%-al kevesebbért vehető meg. Barna/bézs árnyalatú ez a kanapévédő takaró, tehát a legtöbb lakásban remekül mutat. Rendelje meg minél előbb, hogy ne kelljen a heverőről a foltokat, szennyeződéseket tisztítószerrel takarítsa!