Csökkentse a kommunikációs költségeit a GSM adapterrel!

A modern telekommunikációs hálózatok sokféle technológiát és protokollt használnak. A GSM adapter lehetővé teszi a hazai vállalatoknak, hogy egyszerre két feladatot is megoldjanak. Először is, hogy többszörösen csökkentsék a vállalati mobilforgalom költségeit. Másodszor pedig, hogy levegyék a városi telefonvonalakra nehezedő terhelést.

Az eszköz fő célja a hangátvitel a GSM-hálózatok és az alközponti előfizetők között, a nyilvános telefonhálózatok megkerülése által. A bejövő hívások elosztását maga az eszköz végzi. Ennek a funkciónak a használatához nem szükséges a PBX hívásátirányítási táblázat átprogramozása, ami a GSM adapter egyik fő előnye.

Néhány átjáróval, az alközponti szolgáltatásokkal való visszaélés valószínűségének csökkentése érdekében, valamint költségmegtakarítási okok miatt, korlátozható az előfizetők hozzáférése az alközponti szolgáltatásokhoz. Nagyon sokféle GSM adapter van a hacsatel.hu webáruház választékában. Ha nem biztos benne, hogy melyik átjáróra van szüksége, a szakembereink szívesen adnak tanácsot a választásban.