Kiságy helyett babafészek

babafészek
Puha babafészek

Épp csak hazahozta újszülött kisbabáját a kórházból és máris eljött a lefekvés ideje. A hónapokig keresett kiságy pedig nem nyerte el a kis jövevény tetszését? Akkor ideje kipróbálni a babafészek által hordozott lehetőségeket. A fent említett eszköz egy biztonságos megoldás arra, hogy az újdonsült szülők közel tartsák magukhoz a babát.

Nem beszélve arról, hogy az éjszakai betakarás mennyire könnyebb lesz majd a használata által. Amikor egy babafészek beszerzését fontolgatjuk, három kulcsfontosságú szempontra kell összpontosítanunk: típus, biztonság és kényelem. Fontos továbbá azt is megvizsgálni, hogy mennyire könnyű lesz majd tisztítani.

Ezen kívül érdemes még egy kis időt fordítani az esztétikai megjelenésre is, különösen ha a hálószobában tervezi elhelyezni a szóban forgó tartozékot. A legjobb típusú babafészek mindig a szülők által fontosnak tartott prioritásoktól és a saját alvási szokásoktól függ. Ha Önnek lényeges a gyermek és a saját kényelme, akkor valószínűleg nem bánja meg, ha befektet az említett kiegészítőbe!