A titokzatos és egyedi charmok

Charmok

Az ékszerkészítésben még mindig felbukkannak újdonságok, mind az anyagok, mind pedig a formák terén. Bizonyára már senkinek nem ismeretlenek a charmok, hiszen annyit lehetett már róluk hallani. Léteznek olyan nagy márkák, amelyek komplett kollekciókat építenek ezekre az apró kis motívumokra.

Izgalmasan hangzik ez a dolog, hiszen néhány charm segítségével alkothatunk egyedi karkötőket, tulajdonképpen egy csapásra amatőr ékszertervezők leszünk. Nos, nem is kell nagy márkák méregdrága ékszereit megvenni, hiszen a charmok bárkinek elérhetőek kiváló áron, a gyongyekszerbolt.hu webáruházban.

Ha szeretjük az égi „teremtményeket”, válasszunk angyalkás típust, de üzenhetünk is valakinek egy „I love you” feliratos fajtával. Nem vitás, hogy ezek üzenetet is hordoznak. Ha a vicces dolgokat kedveljük, akkor tegyünk a karkötőre antik ezüst fogkrém charmot. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mivel dobja fel a kiegészítőit. Az ezekkel díszített ékszer pedig ajándéknak is kiváló ötlet. Lepjen meg Ön is valakit eggyel!