Kímélő popsikrém a legkisebbeknek

A babák bőre rendkívül érzékeny, ezért amikor nekik választunk kozmetikumokat, akkor fokozottan figyelmesek és körültekintőek kell legyünk, mint amikor saját részre vásárolunk. A BIOLA popsikrém kizárólag olyan természetes összetevőkből készül, amelyek a klinikai vizsgálatok szerint nem okoznak irritációt és nem károsítják a picik egészségét.

Amennyiben igazán óvatosak szeretnénk lenni, akkor ez az egyik legjobb választás. Bíbor kasvirág és cickafarkfű kivonat, allantoin, E- és B5-vitamin, cinkoxid, valamint búzafűlé gondoskodik a kíméletes gondoskodásról, ami a kisbabák esetében kiemelkedően lényeges.

A pelenka alatt egyébként is nagy igénybevételnek kitett bőrfelület még intenzívebben reagálhat a különféle kémiai anyagokra, amelyek tovább ronthatják a helyzetet ahelyett, hogy segítenének, vagyis jobb elkerülni ezeknek a használatát.

A bio popsikrém legalább olyan hatékony, mint a vegyi úton előállított társaik, éppen ezért nem érdemes kockáztatni a gyerkőc egészségét, hogy rosszabbodjon a kipirosodott, irritált popsi állapota.