A CLX láncos elektromos emelő továbbfejlesztett változata

A szerelőműhelyekben és a gyártósorokon nagy előnyt jelent egy ilyen robosztus felépítésű berendezés. A CLX láncos elektromos emelő formatervén is jól látszik, hogy egy átgondolt elektromos szerkezetről van szó, ami rendkívül masszív és könnyen megbirkózik a nagyobb súlyok felemelésével is.

A végállás-kapcsolókkal ellátott rendszer a biztonságot hivatott növelni. CLX láncos elektromos emelő továbbfejlesztett változatáról van szó, aminek így jelentősen nőtt az élettartama és kevesebb karbantartás nélkül is hatékonyan képes üzemelni.

A mágnesfék csupán egyszeri beállítást igényel, ettől kezdve többé nincs szükség után-állításra. Az ötfogú lánckerék forradalminak számít ebben a kategóriában, hiszen csendes működést tesz lehetővé. Az ergonomikus vonalvezetésre is érdemes kitérni a CLX láncos elektromos emelő kapcsán, mivel kétszeres díjnyertes dizájnnal rendelkezik.

A CLX láncos elektromos emelő veszélyes környezetbe szánt változata is megtalálható a konecranes.hu weboldalon, ahol más szolgáltatásokkal kapcsolatban is informálódhatunk.