Jó a bőrnek a mézes szappan

Mézes szappan

Sok tényező befolyásolhatja a bőrünk állapotát, kezdve a levegő szennyezettségétől, a víz minőségén át egészen a kozmetikai cikkekig.

Utóbbi tényezőn változtathatunk, jó irányba terelhetjük a folyamatot, ha természetes alapanyagokból előállított termékeket használunk, amilyen például a vitalis-szappan.hu weboldalról beszerezhető mézes szappan. Ez a szappan kecsketej és méz kombinációjával készül, ami egy tökéletes párosítás. Csodásan ápolja és kényezteti a bőrt, elsősorban érzékeny, száraz bőr ápolására ajánlott, de eredményes kezelést végezhetünk vele abban az esetben is, ha pikkelysömör vagy ekcéma problémájával küzdünk. A benne található kecsketej kémiai úton eltávolítja az elhalt hámréteget a bőrfelületről.

Feltölti a bőrt vitaminokkal, csökkenti a ráncokat, viszont a másik fő alapanyaga, a méz is hihetetlenül sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Hidratálja, feszesíti, valamint ránctalanítja a bőrt. A mézes szappan további jó tulajdonságairól bővebben tájékozódhat, ha belép a weboldalra.