A hangszigetelés falra szerelhető változatai

Hangszigetelés falra

Több formában is csökkenthetjük egy helységben a zajszintet. Kiemelkedően fontos a hangszigetelés falra történő elhelyezése, ahol nagyok és csupaszok a felületek. A SilentPET egy olyan megoldást nyújt, amellyel a környezetet is kímélni tudjuk. Az alapanyagát a pillepalackok biztosítják, amik mára már megtalálhatóak sajnos olyan helyeken is nagymennyiségben hulladékként, ahol a legkevésbé sincs szükség rájuk.

Miután a hangszigetelés falra kerül, onnantól kezdve kiválóan csökken az adott helyiségben a zajszennyezés. Különböző mintákban és színekben előállítható és utólagos szigetelésként is használható. Nem okoz semmilyen kellemetlen irritációt és kellemetlen szagoktól sem kell tartanunk. Sőt, szemet gyönyörködtető dekoratív elemmé válhat a munkahelyeken, iskolákban vagy óvodákban is.

Az ilyen módon való felhasználás teljesen környezetbarát. Művészi megoldásnak számít például, a hangszigetelés falra szerelhető változataiból a Sedus terméke, ami zajelnyelő képekből áll. Kellemes harmóniát teremt az adott környezetében.