Igazán célszerű az elemes öntözésvezérlő

Az önműködő öntözőrendszerek nagyon praktikusak és népszerűek hazánkban, de a legtöbb esetben hálózati működés szükséges a használatukhoz. De mit tegyenek azok a kerttulajdonosok, akiknek a telke olyan helyen van, ahol nincs áram? Számukra ideális megoldást nyújt a modern elemes öntözésvezérlő, mert ezek elemmel működnek. Kaphatóak kültéri és beltéri egységek egyaránt. Az esomester.hu webshop bőséges kínálatában szerepel különböző elemes öntözésvezérlő, például a RAIN AMICO PRO2 IP68-as modell, ami megbízható, olcsó és tartós.

Nevezhető a kiskertek automata öntözésvezérlőjének is, mert minden alapvető öntözési funkciót tartalmaz, amire csak szükség van egy kisebb méretű terület locsolásához. Ez az elemes öntözésvezérlő képes a profi berendezések szórófejeit is üzemeltetni. Mivel nagyon kedvező áron lehet beszerezni, így nem kell hatalmas összegekben gondolkodni, ha a kiskertet akarjuk automatikusan locsolni. 2 darab 1,5 V AA normál ceruzaelemmel működtethető ez az elemes öntözésvezérlő. Főbb jellemzőiről többet is lehet olvasni a honlapon. Egy kert kialakításánál szükség van a rágcsálók elleni védelemre, ami szintén nem kerül horribilis összegekbe, hiszen a vakondháló ár igazán jutányos a webáruházban. A háló helyes beépítése után nem lesz többé vakondtúrás a területen. De nemcsak a magánkertekben használják ezt a kiváló találmányt, hanem golfpályák, parkok, füves parkolók, sétányok, díszkertek esetében szintén. Célszerű előre gondoskodni a vakondtúrások megelőzéséről.

Megéri a vakondháló ár kiegyenlítése, ugyanis a gyepesítés előtt a talajra fektetett nagy szakítószilárdságú és optimális szemméretű háló megakadályozza a vakond felszínre jutását. Ily módon vakondtúrások sem fognak kialakulni az adott területen, amelyek elcsúfítanák azt. Gazdaságos és hosszú távú megoldás ez, nem pusztítja el a vakondot és nem befolyásolja a növények fejlődését sem. Még a növények utólagos telepítését is lehetővé teszi. Egyszerű és gyors a telepítése, mindehhez pedig a vakondháló ár rendkívül kedvező.