Hogyan dolgozik egy profi férfi fodrász?

A fogyasztói társadalom tagjai ma már nem elégszenek meg azzal, hogy bármit megkaphatnak, mert igénylik a minőséget. Ez teljesen természetes, hiszen, ha valaki fizet egy termékért vagy szolgáltatásért, akkor joggal várja el a legjobbat az árért cserébe. Pontosan ezért, egy szakmát csak akkor lehet jól végezni, ha valakinek benne van abban a szíve és lelke. A G-cutz Barber Shop szerint a megfelelő hozzáállás is kulcsfontosságú ahhoz, hogy valaki profi férfi fodrászként tudjon dolgozni.

A többéves tapasztalat szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy az eredmény meggyőző legyen. Sokan vannak, akik eleinte nem tudják, mivel szeretnének foglalkozni, de az élet lassan rávezeti őket a helyes útra. A barber szakmában is így van ez. A G-cutz shop munkatársainak a vérében van a haj- és szakállvágás, igazítás mestersége. Többen külföldön csiszolgatták a tudásukat, mielőtt elkezdték azt kamatoztatni idehaza. De valahogy érezték, hogy nem elég egyszerűen a jó munkával kitűnni, hiszen rengeteg a profi szakember.

Ennek apropóján egy olyan egyedi hangulattal rendelkező szalon lett kialakítva, ami egyből elragadja a vendégek képzeletét és elrepíti őket a 20-as évek Amerikájába. Az autentikus berendezések és élethű fegyverek, amelyek a falon találhatóak, azonnal megalapozzák a hangulatot. Természetesen a szesztilalom időszakának imitálása, nem lenne teljes némi italozás nélkül. Mindig is az volt a leginkább csábító, ami tilos. A G-cutz az első olyan szalon, amelyik a 220 éves Jim Beam hivatalos partnere.

Ennek köszönhetően széles italválaszték található, amelyekből ízlés szerint lehet válogatni. Természetesen nem mindenki rajong a töményért, ezért választható sör is a repertoárból. Akik vezetnek, dönthetnek az ásványvíz, üdítő vagy tea mellett. Az előre történő bejelentkezés révé, a várakozás is könnyedén elkerülhető. A körülmények és a profi hozzáállás adott, már csak a vendégekre van szükség, akik teljesen elégedetten fognak távozni a helyszínről, legyen szó haj- vagy szakállvágásról, igazításról. Ha valaki egyszer megízleli ezt az enteriőrt, többé nem akar majd máshová menni.