Gildan felsőruházat prémium anyagfelhasználással

Ha minőségi márkát keres felsőruházat terén, akkor oldalunkon érdemes böngésznie. A melós trikónak is ideális Gildan olyan pólókat gyárt, amelyek a közép- és felsőkategória nívóját messzemenően üti. Nemcsak a minőség kifogástalan, hanem az ár is, ami a pólókhoz, ingekhez párosul. Cégünk honlapján, a Gildan képviseletében mintegy 60 póló, polar és ing található, számos méretben és színben, fazon szempontjából pedig kimondottan női és férfi vonalvezetésű darabok sorakoznak.

Ideális választás akkor, ha gépi hímzés segítségével kell logózni. A Gildan céges póló anyaga rendszerint tiszta pamut, jó a nedvszívó képessége, könnyen mosható, hamar szárad. Színét sok ideig megtartja, gyakori mosás mellett is.

Ha a kiválasztott fazon, szín és modell után véglegesíti a rendelését és úgy dönt, hogy velünk végezteti el az emblémáztatást is, akkor kimondottan jó árakat tudunk biztosítani. Vállalatunk más márkák termékeit is forgalmazza, amelyek szintén hasonló kvalitásokkal bírnak. A pólók mellett, nadrágokat, kabátokat, pulcsikat és sapkákat is értékesítünk.