Az iprai padló fajtáinak bemutatása

A nagyobb építkezések során roppant fontos, hogy olyan alkatrészeket, anyagokat használjunk fel, amelyek száz százalékban megállják majd a helyüket. Nincs ez másképp az ipari padló és a burkolat kiválasztásakor sem.

Alapvetően ezeket a padlókat a gyárakban és az üzemekben helyezik el és mindig biztonsági funkciót töltenek be. Ezen azt értjük, hogy ezek a padlók teljesen csúszásmentesnek, valamint nagy teherbírásúnak kell lenniük. Rengeteg olyan anyagot különböztethetünk meg, amelyekből igazán remek padlót lehet építeni a gyárakban.

Az ipari padló fajtái közül lényegében ötöt sorolhatunk fel, ami nem más, mint a kéregerősített, a polírozott, a felületbevonattal ellátott, a vízüvegkezelt, valamint a térbeton. A leggyakrabban használt anyag az ipari padlókhoz az Armadur szárazkeverék, ami nagy keménységet, valamint teljes kopásmentességet biztosít.

Emellett pedig a megfelelő kezelés alkalmazásával teljesen csúszásmentes lesz az ipari padló felülete, hiszen képtelen lesz megragadni rajta a por. Külön indok lehet a vásárlásra, hogy ez az anyag több mint 7 színben választható.