Forró csoki készítő gép nemcsak profiknak

Forró csoki készítő gép

Az egyik legnépszerűbb alkoholmentes ital a forró csokoládé. Azonnal oldódó instant porokból otthon is elkészíthető vagy házilag, de ez nem túl praktikus például egy kávézóban. Erre lett kitalálva a forró csoki készítő gép, amivel finom italt lehet készíteni gyorsan és gazdaságosan.

Használata egyszerű, könnyen elsajátítható, ám még a megvásárlás előtt személyes tanácsadásban is részesülhet bárki, például egy vendéglátó ipari szakkiállításon, ahol a forgalmazó cég munkatársai beavatják az érdeklődőket az ipari konyhai berendezések részleteibe. Választhatnak a kisebb, 3 literes és a nagyobb, 5 literes forró csoki készítő gép között.

Alkalmas forró csokoládé és más forró tejes italok készítésére. Az állandó keverés biztosítja a tökéletes hőmérsékletét és minőségét. Beltéri használatra is megfelelő, de kültéri rendezvényeken is nagy sikert arat a forró csoki készítő gép. Pillanatok alatt, valódi csokoládéból elkészül a finom ital. Eltérő színben is megvásárolható, attól függően, hogy melyik illik a terem berendezéséhez.