Európa kedvence a Cremesso

Amikor a kapszulás kávéfőző rendszerekről beszélünk, a legtöbb felhasználónak csak a klasszikus Dolce Gusto és Nespresso márka jut az eszébe. Mostanság azonban más berendezések is elterjedtek, amelyek nemcsak a kivitelükben, hanem az alapanyagukban, a kávéban is különböznek a társaiktól.

A Cremesso egy virágzó márka, aminek székhelye Svájcban található. A társaság számos közép-európai országban birtokolja a kapszulás kávé piac nagy részét. Minden Cremesso kapszula tartalmaz egy vonalkódot, amit a vásárlók megadhatnak a cég hivatalos weboldalán, hogy ellenőrizzék, honnan származnak azok a babok, amelyeket a kapszula tartalmaz.

Ezen kívül a kávégépek többsége igencsak exkluzív dizájnnal büszkélkedik, ami különféle versenyeken nyert már presztízses díjakat és elismeréseket. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. Az energiafogyasztás minden Cremesso kávéfőző modell esetében minimális, köszönhetően annak a technológiának, ami lehetővé teszi a gépek automatikus kikapcsolását, mindössze 60 másodperccel a kávé kivonás után.