Asztali zászló: egy apróság, ami sokat dobhat a cége megítélésén

Zászlóval szeretné díszíteni az irodáját? Kiváló döntés, ugyanis egy minőségi asztali zászló egyszerre segíti partnereit abban, hogy pozitív képet alakítsanak ki az Ön vállalkozásáról, ugyanakkor tökéletes céges ajándékként is funkcionál. Egy asztali zászló díszítő értéke sokoldalúan kiaknázható. Kíváncsi arra, hogy mire használható ez a 15×25 cm méretű apró, mégis rendkívül látványos zászló?

Tárgyalásokon, promóciós gálákon elengedhetetlen kellék. Ahogy a sportrendezvények és diplomáciai tárgyalások sem teljesek egy-egy asztalra helyezhető, selyem szatén, esetleg arany színű rojtokkal gazdagon díszített modell nélkül. Képzelje el, milyen nagyszerűen mutat majd az Ön íróasztalán a legközelebbi üzleti tárgyalás alkalmával!

A titok a kiemelkedő minőségben rejlik. Egy szépen kidolgozott zászló minden helyzetben elegáns és kifinomult, függetlenül attól, hogy egy nemzeti színekben pompázó vagy céges logóval ellátott darabról van szó. Ezek a zászlók a kis méretük és az anyag-összetételük miatt, kizárólag beltéri elhelyezésre ajánlottak. A díszítő értékük, színük és minőségük csak így garantálható hosszútávon.

Az asztali zászló különleges selyem szatén alapanyagból, transzfernyomással készül. Ha még különlegesebb megjelenésre vágyik, arany színű rojtokkal és díszzsinórral, továbbá kétoldalas verzióban is elkészítjük Önnek, akár hímezve is. Kifogástalan minőségű és maradandó értéket képviselő asztali zászlót szeretne? Rendeljen most!