Eladó nyaralók Siófokon: ilyen árakra lehet most számítani

Szerencsésnek mondhatja magát az, akinek van lehetősége egy saját ingatlanba kiruccanni néhány hétre a Balaton mellé. Sokan próbálnak még jó áron találni nyaralót Siófokon. Még mindig az egyik legnépszerűbb üdülőtérséggel rendelkező városnak számít, éppen emiatt rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség várja az ideérkezőket. Soha nem lehet megunni azt, amit az Aranypart kínál. Hogyha elérhető áron szeretnénk modern és esztétikus nyaralót vásárolni, akkor érdemes megtekinteni, hogy mint kínál a Szabadi Beach House apartman komplexum. Mivel egy már meglévő, felújított épületről van szó, ezért az árak is sokkal kedvezőbbnek számítanak, mint az újépítésű nyaralók esetében.

Az elhelyezkedése tökéletes a pihenés és a strandolás szempontjából. Innen a part gyalog is néhány perc alatt megközelíthető. A vízparttól nem messze található a két épület, amiben összesen 23 ingatlan kapott helyett. Mérettől függetlenül mindegyikben található főzősarok, konyha és fürdőszoba. Hogyha nem szeretnénk a parkolással bajlódni, akkor saját parkolót is vásárolhatunk magunknak a Szabadi Beach House zárt területén belül.

Hogyha ez még nem lenne elég, akkor felár ellenében választhatunk egyet a 28 tárolóegység közül, ami kimondottan egyedinek számít egy nyaraló apartman esetében. Természetesen nemcsak nyáron érdemes idelátogatni, hiszen a lakások mindegyike alkalmas a téli tartózkodásra is, a gazdaságos fűtési rendszernek és a modern hőszigetelésnek köszönhetően.

Szinte minden lakáshoz tartozik terasz, amiről gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Az árak az alapterülettől, a szobák számától és az elhelyezkedéstől függően 16 és 30 millió Ft között mozognak. A további részletek érdekében, érdemes ellátogatni a Szabad Beach House weboldalára, ahol megtekinthetőek a lakások pontos paraméterei és a hozzájuk tartozó árak. Mivel rendkívül közkedvelt térségben található, ezért nem árt minél előbb lecsapni valamelyik kitűnő ingatlanra, hiszen ez egy soha vissza nem térő lehetőségnek számít, ami pozitív értelemben megváltoztathatja akár egy egész család életvitelét.