Dunaplaszt kerítésfesték tökéletes kültéri felületekre

A kerítéseket, a kültéri fa- és fémfelületeket időről-időre át kell festeni, hiszen az időjárás, és a külső környezeti hatások előbb-utóbb nyomot hagynak rajtuk. A barkácsáruházak polcain számos erre a célra alkalmas festék található, ilyen a Dunaplaszt kerítésfesték is, amely fa- és acélszerkezet festésére tökéletesen alkalmas.

Kitűnő választás lehet olyan esetekben, amikor egyidejűleg kell a kétféle anyagot befedni, leegyszerűsítve ezzel a szükséges munkálatokat. A Dunaplaszt kerítésfesték több színben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő árnyalatot. A festék felhordása előtt a felületeket szükséges lehet csiszolni vagy drótkefével megtisztítani, előkészíteni azonban más módon nem szükséges.

A kerítés festékeket a megfelelő rétegvastagságban kell felkenni az optimális eredmény elérése érdekében, ami történhet fa vagy műanyag nyelű ecsettel, illetve festőhengerrel is. A festést mindenképp száraz, páramentes időben kell végezni, ez a Dunaplaszt kerítésfesték használatakor is fontos.