Doppler esernyő széles átmérővel

Mielőtt elindulunk otthonról, érdemes alaposan megnézni, hogy milyen idő ígérkezik odakint. Amennyiben ezt elhanyagoljuk, akkor könnyedén pórul járhatunk, mert pont akkor kap el minket a jó kis zápor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Érdemes ezért félkészünk erre az eshetőségre, főleg az ősz közeledésével. Legyen kéznél a Doppler esernyő, amit pillanatok alatt kinyithatunk és megvéd bennünket a lehulló csapadéktól!

A felépítése üvegszál, acél és alumínium keveréke. Az anyagtető teljesen poliészterből készül, hogy biztosan ne ázzon át és szépen levezesse oldalra a fentről érkező nedvességet. A Doppler esernyő nemcsak remekül fest, de még tartós is. A súlya minimális és tetszőlegesen választhatjuk meg az átmérőjét.

A táskában és az autóban mindig jó, ha van egy tartalék, hogy semmilyen körülmények között ne maradjunk védtelenek a természet erőivel szemben. A Doppler esernyő kedvező áron megvásárolható a kabinborond.hu oldalról. Jöjjön hirtelen vagy tartson napokig a nedves idő, álljunk a kihívások elé és soha ne hátráljunk meg!