Mik a sittszállítás feltételei?

A környezetvédelem égetően fontossá vált napjainkban. Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy csak úgy felelőtlen módon szabaduljunk meg a szeméttől, mert elég súlyos következményei lehetnek az illegális hulladéklerakásnak.

A sittszállítás viszont a fővárosban és a kisebb településeken is egyszerűen megoldható. Minek fognánk egyéni akcióba, amikor korrekt áron igényelhető egy konténer, amibe belerakhatjuk a szemetet, ami a lakásfelújítás vagy a lomtalanítás során keletkezik.

Sokan megpróbálják zsákokba összegyűjteni a szemetet, amit végül elszállítanának, de ez rendkívül időigényesnek számít és sok energiába kerül, ráadásul az autót is alaposan össze lehet koszolni, ha nem az ilyen jellegű feladatok ellátására lett tervezve. Többféle konténer közül lehet kiválasztani az a megfelelő méretűt.

A sittszállítás során be kell tartani néhány szabályt. Ezekről részletesen lehet olvasni a sitszallitas.guru weboldalon, ahol az is megtalálható, hogy milyen típusú hulladékot lehet tárolni a kihelyezett konténerekben.