Az 1 napos barista tanfolyam felidézi az alapismereteket

1 napos barista tanfolyam
1 napos barista tanfolyam

A pincér szakmában dolgozó személyeknek elengedhetetlen teendő időnként a hivatásuk fejlesztését elősegítő kurzusok elvégzése. Az 1 napos barista tanfolyam kedvező lehetőség a kávépincér szakmában dolgozóknak a továbbtanulásra. Ez a képzés a már szakmában dolgozók figyelmébe ajánlott, akik befejezték a szükséges alapképzést és újabb trükkökkel szeretnének megismerkedni.

A mindennapi teendők mellett, bármikor elvégezhető az 1 napos barista tanfolyam, aminek köszönhetően fejleszthetik és felfrissíthetik a korábban elsajátított ismereteket. A rövid időtartam alatt lebonyolítható képzés gyakoriságának jóvoltából, testre szabott időbeosztásban is elvégezhető és ezért általában kisebb létszámú csoportokkal indul.

A korábban elsajátított alapismeretek fényében, a résztvevők újabb kávékészítési és díszítési technikákkal találkozhatnak. A gyorstalpaló vagy az ismeretek felelevenítését szolgáló 1 napos barista tanfolyam során, a nagyobb hangsúly a gyakorlati részre tevődik, az elméleti anyag az oktatók segítsége nélkül is könnyen elsajátítható.