Testmozgás a ping pong asztal körül

A sport mindig jót tesz a szervezetünknek, ezen belül is az asztaliteniszezés az, ami fejleszti például a szem- és a kézkoordinációt, megdolgoztatja az agyat, hiszen ennek ki kell számolja a labda ívét. Érdemes egy színvonalas, majdnem profi ping pong asztal megvétele mellett dönteni, amit nagyon jól el lehet helyezni a fedett teraszon.

Így az védve van az időjárási viszonyoktól, a játékosok pedig a szabad levegőn játszhatnak rajta. Vannak már kültéri és beltéri ping pong asztal típusok egyaránt a piacon, de még az interneten is, a választás kizárólag a vásárlókon múlik. Például az elite-fitness.hu webshop számtalan ilyen asztalt kínál megvételre az érdeklődőknek.

A kínálatban szereplő Sponeta S3-46i típusú beltéri ping pong asztal most 9%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Ez egy erős vázzal rendelkező, tökéletes méretű, hibátlan anyagfelhasználással összeállított modell. Németországban készült, kétségtelenül magas minőséget képvisel. Zöld színű ez a ping pong asztal, a játékfelülete 19 mm vastag fa.