Ars Una, minőség kedvező áron

Ergonomikus iskolatáska
Ergonomikus iskolatáska

Sokan megtapasztalhattuk már gyerekkorban, hogy néha bizony elég nagy súlyokat kellett a suliba cipelni a különféle tankönyvek, tanszerek, füzetek formájában.

Nem beszélve arról, hogy anyu még uzsonnaként odatette a szendvicset is, amit fél kenyérből készített a biztonság kedvéért. Az Ars Una figyelembe vette, hogy már kisiskolás korban mennyire fontos a táskák ergonomikus kialakítása. A gyerekek gerince ilyenkor még javában fejlődésben van, ezért a mindennapos megterhelés nem várt komplikációkhoz is vezethet.

A gyerekkori hátfájás sajnos egyre gyakoribb probléma manapság, mivel nem elég, hogy átlagosan 7-8 órát töltenek az iskolapadban, otthon még lehuppannak házi feladatot készíteni, ezután meg következik még néhány óra a számítógép előtt.

Az Ars Una táskák használata kényelmes, az anyaguk minőségi, több zsebbel el van látva, ezért minden szükséges dolog helyet kaphat bennük. Az Ars Una tolltartók és vizes kulacsok szintén remek választásnak bizonyulnak a kisiskolások, ovisok esetében, amelyek a taskagaleria.hu weboldalról kedvező áron rendelhetőek meg.