Nagyfokú kényelmet biztosít az akkumulátoros álló porszívó

A tavaszi nagytakarítás alkalmával kifejezetten előnyös tud lenni egy olyan szerkezet, amit könnyen kézbe vehetünk és bárhová magunkkal vihetünk a tisztítás érdekében. Erre a célra lett megteremtve az akkumulátoros álló porszívó, ami teljesen sajátos képességekkel bír, a hagyományos változatokhoz képest. Egyáltalán nem kell számolnunk a vezetékkel, ami jelentősen kitágítja a határokat, fokozza a szabadságot.

Néhány mozdulattal átalakítható, kézi változattá, amivel célirányosan tudunk dolgozni. Az akkumulátoros álló porszívó csak addig szorul a hálózati töltőegységre, amíg el nem éri a kellő szintet, majd hónunk alá véve, bárhol dolgozhatunk vele. Speciális kialakításának hála, a szőnyegeket, parkettákat, de még mennyezetet is megszabadíthatjuk a nem kívánt kosztól.

A Dyson márka digitális motorjával, a jelenleg elérhető legnagyobb teljesítményt produkálja, aminek hála a parányi összetevőket, például a polleneket is képes felszippantani. Az akkumulátoros álló porszívó tárolójának az ürítése során nem kell bemocskolnunk a közünket, mert direkt a szemetesbe juttathatjuk az összegyűjtött anyagokat.