A baba hordozó egyszerű használata

A kisbabáknak az anyuka közelsége mindig nyugtatóan hat. A baba hordozó kiemelkedő előnye, hogy a használat során is közvetlen testi kapcsolatban vannak. A séták során nagyon hasznos segítség. Ha sürgős elintéznivalója akad, nem kell a nehéz babakocsit cipelnie, pár mozdulattal magára csatolja, belehelyezi és indulhat.

Praktikus megoldás és ami fontos, hogy a babának nagyon kényelmes. Különböző modellek közül lehet választani. Az anyuka döntése, hogy melyiket tartja komfortosnak és biztonságosnak. Többféle pozíciót lehet alkalmazni, a csöppség kora határozza meg. 4 hónaposan szembe fordítjuk, míg a nagyobbakat hátra köthetjük.

A gyártás során figyeltek arra, hogy kényelmes és biztonságos legyen. Egyes darabok zsebbel vannak ellátva, aminek esővédő része is van. Minőségi anyagból készültek, tehát nem kell attól tartani, hogy elszakad. A tisztítása mosógépbe történik, alacsony hőfokon. A többféle színben kapható baba hordozó megkönnyíti az anyukák mindennapjait és a pici is nyugodtabbá válik.