Maximálisan biztonságos fűtési rendszer

A Fibaro smart termékek világszerte hatalmas népszerűségnek örvendenek. A márka által megálmodott intelligens fűtési rendszer kitűnő műszaki tulajdonságokkal és felhasználóbarát vonásokkal rendelkezik. Az adott háztartásban magas szinten képes optimalizálni a fűtést és az energiafelhasználást.

Utóbbi vonatkozásában precízen mért adatok kerülnek a figyelmünkbe a mobil applikációnkon keresztül, illetve gondoskodhatunk további kiegészítésekről is, amelyek fokozzák az otthonunk kényelmét és biztonságát. Az innovatív fűtési rendszer igény szerint távvezérléssel is üzemeltethető. Több olyan Fibaro csomagot is választhatunk, ahol a hihetetlenül kifinomult szenzorok előnyei még inkább képesek kibontakozni.

Azonnali tájékoztatást kaphatunk egy esetleges tűzveszélyről is, így mindig biztonságban tudhatjuk az otthonunkat és a szeretteinket. A már meglévő Fibaro fűtési rendszer is okosabbá tehető, ehhez csupán meg kell tudni fogalmazni az igényeinket. A www.smartandhome küldetése, hogy magas szinten képviselje a Fibaro termékeket.