Torta rendelés pár perc alatt

A születésnap ünneplése nem történhet torta nélkül, de a háziasszonyoknak, a különböző ételek elkészítése után, nem mindig marad idejük süteményt is sütni. Ezért szerencsés a torta rendelés nyújtotta lehetőséget választani, csak fokozottan figyelni kell arra, hogy honnan szerezzük be a különleges desszertet! A prookies.hu netes cukrászda gazdag felhozatalában klasszikus és különleges tortafajták egyaránt szerepelnek, ráadásul ezeket fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

A torta rendelés mindössze néhány percbe telik és akkor sincs semmi gond, ha Önnek valamilyen különleges ízre támadt kedve, mert a cukrászok az egyedi igényeket is teljesítik. Csodásan néz ki és rendkívül finom például a termékpalettán felfedezhető Rákóczi-túrós torta, ami választható 8, 12, 16, 20 és 24 szelet kivitelben. Könnyed, túrós-sárgabaracklekváros finomság ez, amiben nincs cukor, sem búzaliszt. Ha a torta rendelés erre a termékre szól, a család tagjai biztosan el fogják kapkodni minden szeletét.

Protein sütemény szintén rendelhető

Bulikra, családi és baráti összejövetelekre is vásárolhatunk ebből a netes cukrászdából különleges ínyencségeket, amelyekkel elvarázsolhatjuk a meghívottakat. Egy adag protein sütemény a vendégeknek és valódi finomságot fogyaszthatnak. Ebben a rohanó, teljesítményorientált világban alig van némi szabadidőnk és azt nem volna jó sütéssel tölteni. Ezért optimális döntés az online rendelés, hiszen így mindig van otthon valamilyen édesség, így ha vendégeink érkeznek, meg tudjuk kínálni őket. A protein sütemény magas proteintartalmát a hozzáadott prémiumminőségű tejsavó fehérje biztosítja.

A cukrászok az édesítéshez a gyümölcsök természetes cukortartalmát használják fel, de natrium-ciklamát és –szacharinát, illetve az eritrit is az összetevők között szerepel. A webáruház kínálata magába foglalja a csokoládés, kókuszos, citromos, almás-fahéjas fajtákat egyaránt. Persze a protein sütemény választék a felsoroltnál lényegesen gazdagabb, de ezt Ön is meglátja, ha felkeresi ezt a boltot. Szerezze be az egészséges finomságokat!