Tényleg ilyen egyszerű a gránit mosogatók tisztítása?

Ha megunta a régi mosogatókagylót és újdonságra vágyik, akkor látogasson el a watermarkt.hu oldalunkra, ahol rengeteg korszerű gránit mosogató közül választhatja ki a megfelelő darabot. A gránit mosogatók egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon egyszerű őket karbantartani. Tisztításuk roppant egyszerű. Elegendő egy szivacs és a klasszikus tisztítószerek, amelyeknek a használata különben is elhanyagolható, mivel vízlepergető anyagának köszönhetően el lehet felejteni a vízkövet és más lerakódásokat is taszít.

A minőségi gránit mosogatók speciális réteggel vannak bevonva, ami taszítja a vizet és a szennyeződéseket. Ez a réteg, ha kopásnak indul, akkor könnyen pótolható, hiszen kifejezetten erre gyártott tisztító tartalmazza ezt az adalékot, így ezek a szerek a tisztítás során újra és újra megújítják a felületet. Fontos, hogy a mosogatót ne súroljuk erőteljesen kefével, durva felületű szivaccsal. Annak ellenére, hogy nagyon ellenálló, mégis könnyen felsértheti a védőréteget.

Amennyiben megjelenne raja a vízkő, egyszerű ecet és víz keverékkel fújja be felületet, majd miután hatott, törölje le egy száraz és puha szivaccsal! Meghibásodásra szinte semmi panasz nem szokott érkezni, csupán akkor van szükség a javításra, ha a beépített mosogató elmozdul a helyéről. Ilyenkor viszont kérjünk meg egy hozzáértő személyt a helyrehozásához, mert fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen a helyére a vízszigetelés oka miatt. Összességében láthatjuk, hogy a gránit mosogatóban egyszerre testesül meg az esztétikum, elegancia, természetesség egyaránt.

Bármilyen stílusú konyhába ajánljuk, hiszen visszafogott színei miatt nagyot dob a helyiség összképén. Színválasztékunkban megtalálható a hófehér és annak melegebb sötétebb árnyalatai, szürke és krém, valamint a mindig divatos fekete szintén. Több modell közül válogathat, így egyszerűbb dolga lesz megtalálni a leginkább megfelelőt. A termékekre kattintva kiválaszthatja a színt és műszaki rajz is a rendelkezésére áll, amin pontosan vázolva vannak a méretek. Ha segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!