Hogy néz ki egy jól összeállított esküvői vacsora menüje?

Amikor gyermekeink esküvőjét szervezzük, mindig rengeteg teendő van, hiszen mindent alaposan át kell gondolni, megszervezni ahhoz, hogy gyönyörű emlék maradjon az a nap. A vendégek elé feltálalt menü a legfontosabbak közé tartozik, hiszen ha ez a fogukra való, akkor minden megoldódott. Ha kíváncsi arra, hogy hogy néz ki egy szépen összeállított esküvői menüsor, akkor mindenképp érdemes szétnéznie az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon. Ha az itt leírtakat figyelembe veszi, akkor biztosan elégedettek lesznek az esküvőre meghívott személyek az ellátással.

Tudni kell, hogy az első benyomás a vendégek érkezésekor történik, tehát a vendégváró falatok különös fontosságot nyernek. Célszerű annak függvényében összeállítani a vendégváró tartalmát, hogy mennyi idő telik el az érkezéstől a vacsora kezdetéig. Ha ezt jól kiszámoljuk, akkor biztosan egyetlen vendég sem fog megéhezni. Az említett portálon a vendégváró tartalmára is találunk jobbnál-jobb ötleteket.

A hivatalos szertartás, fotózás, szabad program után pedig következik az ünnepi vacsora. Ez általában hideg előétellel indul, ami lehet zsírjában sült libamáj friss zöldségekkel, padlizsánkrém, füstölt lazacrózsák, grillezett kecskesajt dióval, ribizlivel, hidegen füstölt pisztráng, valamint egyéb finomságok. Ezt követi a leves, amiből nagyon sokféle szolgálható fel, kezdve a klasszikus húslevestől, egészen a gyümölcs-krémlevesekig. Az a legjobb döntés, ha többféle leves is választható, mert így a minden vendég felfedezheti a kínálatban a fogára valót.

Ezután a főétel felszolgálása következik, amit fatálakra vagy svédasztalra szoktak elhelyezni. Mindkét megoldás jó, de talán a svédasztal ideálisabb, hiszen ebben az esetben minden meghívott válogathat kedvére, illetve az ételek ott maradnak, ha valaki később szeretne még néhány falatot elfogyasztani, nyugodtan megteheti. A főfogás esetében szinte végtelen a választék. Természetesen gondolni kell az éjféli étkezésre is, mert a felhőtlen mulatozásban bizony megéheznek a vendégek.