TELC felsőfokú nyelvvizsga? Semmi akadálya!

TELC felsőfokú nyelvvizsga
TELC felsőfokú nyelvvizsga

Munkájához elengedhetetlen az angol nyelv ismerete? Külföldi munkavállaláson gondolkodik? Meglévő stabil nyelvtudását szeretné dokumentummal is alátámasztani? Bármi legyen a válasz a fenti kérdésekre, ha nyelvvizsgát szeretne, érdemes célirányosan készülni rá. A TELC felsőfokú nyelvvizsga számtalan előnnyel és lehetőséggel jár. A kívánt eredmény elérése érdekében, célszerű típusfeladatokon gyakorolni.

Nyelviskolánkban ezért külön nyelvvizsga felkészítő programot kínálunk, aminek keretében egyéni tanrend szerint készülhet fel a TELC felsőfokú nyelvvizsga szóbeli és írásbeli kihívásaira. A tanulás során különös gondot kell fordítani nyelvtanra és a szókincsre, hiszen ezek bár alapvető fontosságúak, mégis sokan hajlamosak félvállról venni.

Iskolánk a magántanár, a csoportos óra, valamint az önálló tanulás hatékony egyvelegét kínálja, amiben idejét rugalmasan oszthatja be és a saját tempójában folytathatja tanulmányait. Így már semmi akadály nem állhat az útjába, ha a TELC felsőfokú nyelvvizsga megszerzéséről van szó.