A Széchenyi kártya futamideje meghosszabbítható

Széchenyi kártya

A kis- és középvállalatok döntéshozói szeretnének információt szerezni arról, hogy milyen lehetőségeik vannak a céljaik finanszírozására. Mivel a Széchenyi kártya több szempontból is hasznos, ezért mindenképpen érdemes ellátogatni a cegeskalkulator.hu oldalra, ahol rengeteg adat áll az igénylők rendelkezésére.

Például a futamidő kérdéséről feltétlenül szót kell ejteni, hiszen alapjában véve 1+1 évig elérhető a támogatás. A Széchenyi kártya esetében az első év végén szükség van egy egyszerűsített felülvizsgálatra, de nem kell új hitelszerződés. A második év leteltével viszont a kis- és középvállalatoknak újabb igénylést kell leadniuk a kiválasztott pénzintézetben.

A fent említett weboldal szakemberei szerint mindenképpen szükség van egy elemzés elkészítésére annak érdekében, hogy kiderülhessen, melyik bank ítéli oda a legnagyobb eséllyel a Széchenyi kártyát.

Így könnyen kiderülhet az is, hol lehet a lehető legjobb kondíciókkal államilag támogatott hitelt felvenni. Sőt, egyes bankok képesek akár kamattámogatást is nyújtani az igénylőnek.