Szabadtéri szilveszteri programok Budapesten

Szabadtéri programok szilveszterkor

Egy nagyon régi tradíció, hogy a fővárosiak az utcán várják és ünneplik az új év beköszöntését, még akkor is, ha kint nagyon hideg van. Te is azok közé tartozol, akik sokkal jobban szeretnek a szabad ég alatt ünnepelni, mint a nagy tömegben egy szórakozóhelyen, hotelben vagy bárhol máshol?

A szilveszteriprogramok.hu weboldalon szabadtéri programokat is találhatsz. Itt kiderül, hogy milyen események várnak rád idén, ha a partizás helyett, sokkal inkább az utcán szeretnéd köszönteni a 2019-es évet. Mivel mégiscsak a magyar fővárosról van szó, ahol a szórakozási lehetőségekből soha nincs hiány, értelemszerűen a szabadtéri programok tömkelege vár rád.

Például idén a Vajdahunyad Várban háromnapos fesztiválsorozat veszi kezdetét, ahol a hagyományőrzés mellett, utcai árusok, felnőtt és gyermekprogramok, kirakodóvásár és gasztronómiai kalandtúra vár a vendégekre, idelátogatókra. Pontosan emiatt ez egy kiváló hely nagyobb családoknak, ahol a kicsik és a felnőttek is remekül érezhetik magukat.

Tavaly is nagyon felkapott volt ez a családosok körében, akik elég valószínű, hogy most is ezt a helyet választják. Nem mellesleg a 2019-es év köszöntésekor Oroszország kultúrájával ismerkedhetsz meg a program keretein belül, illetve ennek része lesz a Vodka Show is, ahol 30 fajta alkoholos italt kóstolhatnak meg azok, akik nem bírnak a kíváncsiságukkal és szeretnének a hideg ellen egy kicsit védekezni.

Emellett ott van az ingyenes szabadtéri szilveszteri fesztivál december 30-án, ahol DJ Dominique és Kiki, illetve az első emelet frontembere közösen idézi fel a régmúlt nagy slágereit. Ezt követően, azaz 31-én álarcosbál vár rád. Ez biztosan tetszeni fog a gyerkőcöknek, akik nem fognak tudni ellenállni a malacsimogatásnak és maszkkészítésnek sem.

Teljesen világos, hogy idén sok mindent lehet csinálni úgy is, ha hallani sem akarsz a szórakozóhelyekről. Budapest utcáin garantáltan nem fogsz unatkozni skkor sem, ha valami lazábbal akarod várni az új éve. Megéri esélyt adni a szabadtéri programoknak.