Ronald Joyce esküvői ruha 2020, a dekoltált ruhák éve

Veni Infantino tervezőnő, a Ronald Joyce esküvői ruha 2020 kollekció megálmodója és kivitelezője. A ruhaköltemények csodálatos alkotások, a fiatalos elegancia jegyében lettek kialakítva, amiben modern hercegnőnek érezheti magát életének legszebb napján.

Az új kollekció darabjai dekoltált modellek, pántos, szív alakú, nyitott felsőrészek kialakítása volt a fő cél. Ez kifinomult módja annak, hogy a férfiak tekintetét odacsábítsa, ehhez pedig nagyon ért a tervezőnő.

Az új kollekció darabjai elegánsan szexi stílusban lettek megalkotva, nőies vonalvezetésűek, könnyed darabok. Az olasz származású tervező izgalmassá varázsolta a ruhákat az anyagot tekintve is, mivel használt tüllt, szatént, csipkét, organzát.

Néhány név az új modellek közül: Ilana, Irsina, Icelyn, Idalina és Idina, ezen darabok már próbálhatóak is az Eklektika esküvői ruhaszalonban. A Ronald Joyce esküvői ruha 2020 kollekció darabjain a ruha felső része kap főszerepet, ezt követi egy lágyan hulló szoknyarész. A ruhák magas minőséget képviselnek.