Óriás játszószőnyeg számos érdekességgel

A játékok fontos részét képezik az életünknek. Még a felnőttek és az idősek is szoktak játszani, csak azt a tevékenységet már egy bizonyos kor után hobbinak nevezik.

Az óriás játszószőnyeg az egészen kicsiknek készült. Rengeteg színes érdekességet tartogat, amelyek lekötik a kicsik figyelmét. Fejleszti a motorikus készségeket és a kézügyességet, mivel gyűrögethető elemeket is tartalmaz egy tengeri kagyló és egy rákocska formájában.

De milyen lenne egy óriás játszószőnyeg fülbemászó dallamok nélkül? Nyilván korántsem lenne olyan hangulatos, mint ebben a formában. Minden adott ahhoz, hogy elvarázsolja az apró porontyokat, akik kerekre nyitott szemekkel csodálkoznak rá a színes, zenélő formákra.

A fix játékok mellett, az óriás játszószőnyegen megtalálható az áthelyezhető tengeri kagyló és a halas rágóka is. A 15 cm tükör szintén egyedi érdekességnek számít, hiszen ennek a segítségével már ilyen kicsi korban elkezdhetnek ismerkedni a saját arcképükkel. Végül, de nemutolsó sorban az óriás játszószőnyegen helyet kapott egy puha hátú tengeri csillag is.