Miért ne élne az ingyenes pályázatfigyelés lehetőségével?

A vállalkozások sikere nemcsak azon múlik, hogy mekkora forgalmat tudnak generálni, hanem a különféle állami támogatások megszerzése szintén sokat dobhat a pénzügyeken. Azzal semmit nem veszít egy cég, ha ad egy esélyt az ingyenes pályázatfigyelésnek. A forrascentrum.hu internetes felületen lehetőség van feliratkozni az oldal által havi rendszerességgel kiküldött hírlevélre.

Ezzel a típusú szolgáltatással talán sokan találkoztak és tudják, hogy mennyire idegesítő lehet, ha semmitmondó dolgokkal tömik tele a virtuális postaládát. Abban mindenki biztos lehet, hogy a Forráscentrumtól érkező hírlevelek csakis érdekes információt tartalmaznak, amelyek a cég szempontjából hasznosnak bizonyulhatnak és ezen kívül bármikor megjelenik egy kivételes pályázati lehetőség, azt szintén azonnal elküldik.

Ez a szolgáltató sok éve jelen van a piacon és több száz vállalkozást juttattak állami forrásokhoz, ami valljuk be, igencsak szép teljesítmény. A siker az itt dolgozó csapattal garantált. Ezeknek a szakembereknek a kapcsolatai, tudása és talpraesettsége közelebb juttat mindenkit a kitűzött célhoz. A csapat közgazdászokból, pénzügyi és jogi területen jártas hozzáértő személyekből áll, akiknek tapasztalatuk kimagasló ezen a területen. A díjmentes szolgáltatások közül meg kell említeni még a tanácsadást, szakmai konzultációt és amennyiben őket bízza meg egy projekt lebonyolításával, úgy a támogatási szerződés megkötése, továbbá a pénzügyi elszámolások követése szintén ingyenes.

Azt minden érdeklődőnek tudnia kell, hogy ennél a cégnél nincs semmiféle alap- avagy regisztrációs díj, ez is bizonyítja a magas szakmai tekintélyt. A hozzáértésről a referencia menüben lévő vállalatok nevei tanúskodnak.

Természetesen, ha belevág egy projektbe, akkor egész végig számíthat a segítségre, nem kell attól félnie, hogy bármelyik szakaszban elengedik a kezét és pártfogás nélkül marad. Ha valamilyen kérdésére nem talál választ a honlapon, akkor hívja fel a megadott telefonszámot és az ügyfélszolgálat készséggel válaszolni fog legjobb tudása szerint!