Ismeretek egy vállalkozás megnyitásához

Több okból kifolyólag dönthet úgy valaki, hogy céget alapít és a saját tehetsége, szorgalma által viszi azt sikerre. Természetesen, ehhez szükséges a végzettséghez kötött TEÁOR számok ismerete, hiszen ezek határozzák meg a tevékenységek hovatartozását. Nem egyszerű feladat ezt a listát megtalálni, de a cegalapitas.net weboldalon felfedezhető.

Itt a tevékenységre kattintva megnyílik az adott TEÁOR részletes leírása. Erről feltétlenül tudni kell, hogy kizárólag a négyjegyű kód jegyezhető be a cégjegyzékbe, egyéb formátum nem választható. Szükséges átböngészni a végzettséghez kötött TEÁOR számok listáját és ha valami nem világos, akkor lehet segítséget kérni az említett honlapon keresztül a szakemberektől.

Egy gazdasági társaság akkor végezhet jogszabály által képesítéshez kötött tevékenységet, ha egy személyes közreműködést vállaló tagja, esetleg másik polgári jogi vagy munkajogi viszonyban álló személy képesítése megfelel a követelményeknek. Cégalapításhoz kellenek a végzettséghez kötött TEÁOR számok.

Országszerte, így a cégalapítás Debrecen városában is lehetséges.

A Hajdú-Bihar településein is egyre többen határoznak úgy, hogy vállalkozásba kezdenek. Jó döntés ez, hiszen ha megtörténik a cégalapítás Debrecen városában, hamarosan megkezdheti a választott tevékenységének végzését. Egy Kft. alapítása például 5 egyszerű lépésben lehetséges. Első a cég adatainak megadása, a cégiratok elkészítése, az illeték megfizetése, a cégiratok benyújtása, majd pedig a bejegyzése.

A fent említett vállalkozás maximális támogatást nyújt Önnek ahhoz, hogy a cégalapítás Debrecen területén minél előbb létrejöhessen. Ha elküldi az e-mail címét, akkor a cégalapítással kapcsolatos tudnivalókat és ajánlatot hamarosan meg fogja kapni.

Az Önhöz legközelebb eső irodát választhatja ki, ami azért nagyon jó, mert így megspórolja a hosszú és költséges utazást. Mindenképpen tájékozódnia ajánlott, mielőtt végső döntést hozna, amit megtehet a portálon. Annak érdekében, hogy a cégalapítás Debrecen városában zökkenőmentes lehessen, okvetlenül kérje a szakember segítségét!