A Oneplus mindig hozza az elvártat

Oneplus telefon

A telefonok szempontjából most már létezik egy olyan minimum elvárás, ami alá nem mennek azok a gyártók, akik versenyképes mobilt szeretnének piacra dobni. A széles érintőképernyő, a letisztult design, a könnyű kezelhetőség a Oneplus sajátja is.

A legnépszerűbb modelljeik a legegyszerűbbek is, vagyis matt fekete borításuk van és már első kapcsolásra működőképesek. A hab a tortán, hogy akár dupla simmel is lehet őket használni, ha úgy szeretné a vásárló. Ehhez még kapcsolódik a Dual Standby opció, amellyel egyik sim sem veszíti el a jelét és tulajdonképpen mind a két szám él.

A hatalmas, 5,5 colos LCD képernyő pedig mindenki kedvence, hiszen csodásan mutatnak rajta a képek és remek érzés általa a telefonon dolgozni. Android fut rajta, így nem kell különösebben ismerkednie a Oneplus működésével annak, aki már használt ilyent. A belső tárhelytől függően az ár természetesen változik. Ha árban és minőségben egyensúlyban lévő telefont keres, akkor ezt a fajtát válassza, hiszen így a pénzéért azt kap, amit vár!