Nyomda Budapest közelében mappakészítéshez

Mappa készítő nyomda Budapesten
Mappa készítő nyomda Budapesten

Nem mindegyik nyomda ajánlatai között szerepel a gyűrűs mappák gyártása. A Folprint az egyik olyan nyomda Budapest környékén, amelyik vállalja ezek tervezését és gyártását is.

Néhány száz ilyen mappa megrendelése esetén, már a bárhol kapható egyszerű mappák piaci ára alá tudnak menni, mindezek mellett a környezetbarát, újrahasznosított vagy ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokkal is tudnak szolgálni. A mappa tervezésében nagy segítséget nyújtanak azok a grafikai szakemberek, aki az ügyfél kéréseit esztétikai szempontból képesek kivitelezni.

A mappa méretének és a gyűrűk mennyiségének eldöntése leginkább attól függ, hogy mit fognak tárolni a mappában, hogy milyen szélesre tervezik annak a gerincét. Javasolt mappagyártásakor a standard méreteket alapul venni azért, hogy általánosan fel tudja majd használni a vásárló vagy a megajándékozott fél.

A mappa külső lapja illetve a belső felülete is szolgálhat reklámfelülettel a cégek számára, ugyanakkor a borító belső felére lehetőség van zsebet vagy cd tartót illeszteni, a multi funkcionalitás eléréséhez. A Folprint nyomda Budapest környékén az egyik szakértője ennek a területnek.