Mitől változnak az angol fordítás árak?

Azzal talán senki sem száll vitába, hogy a szövegfordítások terén az árak nagyon ingadozóak lehetnek annak függvényében, hogy mennyire van szó általános és mennyire üzleti vagy szakmai iratok, anyagok lefordításáról. Persze az sem mindegy, hogy esetünkben angol-magyarról van szó, vagy angolról és egy más európai nyelvről. Az angol fordítás árak a határidő függvényében is eltérhetnek egyik-másik munkánál, szóval fix árakról igen nehéz volna beszélni.

Csak azok a fordítóirodák tudnak konkrét tarifával dolgozni, akiknél a szolgáltatások szűk kereteken belül mozognak és csak bizonyos iratok, okmányok lefordítását vállalják. A Tabula iroda szerencsére korlátok nélkül, rugalmasan dolgozik, így az angol fordítás árak is többnyire az ügyfelek kéréseitől függnek. A legegyszerűbb, ha e-mail-ben, telefonon vagy személyesen fordul hozzánk és a kérését megvitatva, közösen jutunk dűlőre az árat illetően.

Vannak természetesen olyan általános vagy hivatalos iratok, aminek e-mail-ben elküldött szkennelt vagy lefotózott változata bőven elég ahhoz, hogy a fordítás sikeresen és gyorsan megtörténjen. Az egyik leggyakoribb kérés az erkölcsi bizonyítvány fordítás Budapest és más városokban egyaránt, mivel ezt kötelezően kérik a külföldi munkáltatók a munkát megpályázóktól. Hasonlóképp lehet szükség az érettségi bizonyítványra is, hiszen sokszor ennek átelemzésével és az iskolai évek alatt szerzett tapasztalatok, ismeretek kiértékelésével kaphat egy jobb pozíciót.

Mind az iskolai diploma, mind az erkölcsi bizonyítvány fordítás Budapest 13. kerületében lévő irodánk felkeresése nélkül is megoldható, így az ország bármelyik pontjáról fordulhat hozzánk. Az iroda akár 5 perc alatt lefordítja angol vagy német nyelvre és csak néhány ezer forintba kerül. A fordítás alján tanúsítjuk, hogy hivatalos fordító készítette és mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével. Bélyegzővel is ellátjuk, összefűzzük nemzeti színű szalaggal. Eddig minden külföldi cég vagy hivatalos szerv elfogadta az általunk végzett hitelesített fordítást.