Melatonin spray a nyugodt alvásért

A hormonrendszer egyensúlyának a felborulása különféle problémákat okozhat, főleg idősebb korban. A Melatonin spray jól jöhet abban az esetben, ha nem tud könnyen álomba szenderülni. Teljesen természetes anyagokat tartalmaz, ebből kifolyólag biztonságosan alkalmazható.

Nincs benne glutén, laktóz, tejszármazék, cukor, színezék, genetikailag módosított adalék. A hatása rendkívül gyors, amit biztosan mindenki értékelni fog. Azoknak nyújt óriási segítséget, akik éjszakai vagy váltott műszakban dolgoznak, későn fekvők és hajnalban kelők, rendszertelenül élők, illetve időzónán átutazók. A Melatonin spray használata az esti órákban javasolt. Az üvegcsét fújás előtt alaposan fel kell rázni. A nyelv alá kell permetezni annak érdekében, hogy könnyebben felszívódjon. Az előnyei közé sorolható, hogy viszonylag hamar lebomlik és kiürül a szervezetből.

Különféle aromában szerezhető be a gyógyszertárakból, valamint az internetes áruházakból. A Melatonin spray esetében nem kell attól tartani, hogy függőséget okoz, mint számos altató tabletta.