Megnyitotta kapuit a szénkefe bolt

A kefe nélküli motorok egyre elterjedtebbek, viszont ezek még csak most kezdik elárasztani a piacot, ezért még bőven akadnak olyan szerszámgépek, amelyek szénkefés motorral vannak ellátva. A szénkefe bolt lehetővé teszi az ilyen gépek gazdaságos javítását.

Több tízezret spórolhatunk meg, hogyha rendelünk a szénkefe bolt kínálatából, mivel egy ilyen alkatrész általában 2000 Ft alatt beszerezhető. Ennek hála, nem kell új bontókalapácsot venni, ami azért elég drága mulatságnak számít, főleg akkor, ha egy vadonatúj változatról van szó, ami már nem használ kefét.

A szénkefe bolt viszont mindenki előtt megnyitotta a kapuit, ezért nem kell eldobni a Makita, Bosch, Black & Decker, Einhell és Hitachi szerszámgépeket, mivel ezeket könnyen újszerű állapotúvá varázsolhatjuk.

Bizonyos modellek esetében elég egyszerű kicserélni ezt az alkatrészt, viszont vannak olyan típusok, amiket jobb inkább szakemberre bízni, mert megvan az esélye annak, hogy jobban elrontjuk az adott szerszámgépet. A szénkefe bolt online felületén könnyen kiválasztható a megfelelő változat.