Ütvecsavarozó profiknak tervezve

Jelentős mennyiségű energiát spórolhatunk meg, hogyha bizonyos esetben inkább elektromos szerszámgépeket használunk. Egy betoncsavar becsavarása eltarthat 1-2 percig is, ám az ütvecsavarozó használatával pillanatok alatt megoldható ez a feladat.

Egy csavar még nem a világ vége, de amikor 20-ról, 30-ról van szó, akkor ember legyen a talpán, aki nekiesik inkább egy egyszerű csavarhúzóval. Az ütvecsavarozó egy kimondottan modern szerszámgéppé nőtte ki magát az évek során, az olyan gyártóknak köszönhetően, mint a Makita vagy a Hitachi.

Igyekeztek megtenni mindent annak érdekében, hogy egyre tökéletesebb szerszámgépet alkossanak és úgy tűnik a fáradságos munka meghozta a gyümölcsét. Az ütvecsavarozó akkus változata nagyon hatékonynak bizonyul az építőiparban, az asztalosipari munkák során, de otthoni környezetben is megállja a helyét, hobbi felhasználás szempontjából.

A szerszamoazis.com webáruházban a hobbibarkácsolóktól kezdve, a profi szakemberekig mindenki megtalálhatja a megfelelő ütvecsavarozó modellt.